17 d’oct. 2011

Digital+ passa a dir-se Canal+ i naix la plataforma Canal+ Yomvi a internet

Digital+ fa aquest dilluns un dels passos endavant més important des que les antigues plataformes Canal Satélite Digital i Vía Digital es van fusionar al juliol del 2003. De fet, la plataforma de televisió de pagament torna a canviar de nom i se simplifica, tot quedant-se amb la denominació del seu canal premium, Canal+, amb l'objectiu d'aprofitar el prestigi de la marca. Per tant, ara la plataforma passa a dir-se Canal+, i el seu canal premium, Canal+ 1. Però el canvi realment important és que avui naix Canal+ Yomvi, que és la nova plataforma a internet, amb tota la programació lineal de Canal+ 1 i un sistema de vídeo a la carta que inclou més d'un miler de títols, entre pel·lícules, sèries i documentals. En aquest sentit, l'accés a Canal+ Yomvi serà gratuït per als dos milions d'abonats de Canal+, però els nous clients també podran accedir-hi amb una quota mensual de 10,95 euros (un mes gratis si el contracten durant aquest mes d'octubre). Només cal instal·lar un reproductor (player) al vostre ordinador o dispositiu, escollir el que voleu veure i prémer el botó del play. Per tant, la manera de veure la televisió canvia a partir d'aquest dilluns, i és un pas endavant a Canal+ per avançar-se a la imminent arribada de Netflix a Espanya.

El més important és que Canal+ esdevé una marca d'entreteniment, amb el valor afegit que el seu contingut es podrà visualitzar en tots els suports gràcies a la seua aposta tecnològica. A més del senyal de Canal+ per satèl·lit, els abonats també podran accedir-hi a través d'internet al portal Canal+ Yomvi, tant amb els seus PC (la versió per al Mac d'Apple estarà disponible a partir del gener del 2012), com des dels seus telèfons mòbils i tabletes. També a través de videoconsoles connectades a internet com l'XBOX 360, però també a través dels televisors connectats a internet de Samsung, i molt properament també amb les Smart TV de la marca LG. L'altre accés directe a Canal+ Yomvi serà a través del nou Jazzbox de Jazztel, un media center connectat a la línia d'ADSL exclusiu per als seus abonats.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com