7 d’oct. 2011

'El meu veí Totoro', el matí del dia del Pilar al Super3



'El meu veí Totoro', del mestre de l'anime Hayao Miyazaki, arribarà el proper 12 d'octubre al canal Super3. De fet, coincidint amb la festivitat del Pilar, el canal Super3 modificarà la seua graella i emetrà sis pel·lícules i un capítol especial d''Una mà de contes', a més de les sèries ja habituals. Les sis pel·lícules que s'emetran són: 'Bob el manetes, cursa cap a la meta' (8.45 h), 'L'Scooby-Doo! El campament de la por' (9.50 h), ' El meu veí Totoro (11.05 h), 'L'ull del llop (12.30 h), 'El detectiu Conan: el gratacel explosiu (15.05 h)' i 'Tom i Jerry i el tresor del galió pirata' (20.20 h). Quant a 'El meu veí Totoro', es tracta d'una pel·lícula dirigida per Miyazaki el 1988, i es considera una de les joies del mitic Studio Ghibli. De fet, va tenir tant d'èxit al Japó que Totoro es va convertir en la insígnia de l'estudi. Totoro és un esperit del bosc que només poden veure els xiquets. En aquest sentit, la pel·lícula és un simpàtic retrat de la vida rural al Japó de la posguerra, quan un professor universitari es trasllada amb les seues filles menudes a una casa a prop d'un bosc, mentre que la seua dona es recupera de tuberculosi en una clínica de la ciutat. Un cop instal·lats a la casa, les xiquetes descobreixen l'existència dels 'conillets de la pols', i aprenen que hi ha éssers que no tothom pot veure, ja que només la gent amb el cor pur pot veure els esperits dels bosc. Un dia, la petita Mei es perd al bosc i la seua germana Satsuki demana ajuda al fullet Totoro, que recorre al Nekobasu, un gat-autobús tan espectacular com divertit.




Enhanced by Zemanta

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com