8 de nov. 2011

'American Horror Story', el malson americà


Aquest dimarts, en el programa Districte 21 de Canal 21 Ebre, comentarem una altra sèrie de terror, després que fa unes setmanes vam tractar l'estrena de la segona temporada de 'The Walking Dead'. El canal de pagament Fox ha estrenat aquest dilluns la sèrie 'American Horror Story', l'últim producte de Ryan Murphy, creador de sèries com 'Nip/Tuck' i 'Glee' per reinventar el gènere de terror a la televisió. La sèrie ja ha aconseguit una segona temporada als Estats Units, on s'emet a través de la cadena per cable FX, i al nostre país, al marge de Fox, també es podrà veure en obert gràcies a Cuatro. Fox l'emet cada dilluns a les 21.30 hores, just abans de la segona temporada de 'The Walking Dead'. Per tant, el canal de pagament ha decidit convertir el 'prime time' dels dilluns en les nits de les sèries de terror. Tanmateix, si ahir us vau perdre l'estrena, aquest dissabte també es repeteix, a la mateixa hora. A banda, el canal Fox ha començat a promocionar 'American Horror Story' amb aquest terrorífic vídeo amb càmera oculta, que ha distribuït a les xarxes socials.

Els seus creadors l’han definit com un thriller psicosexual, amb un alt contingut eròtic, indispensable en el bon cinema de terror. Protagonitzada per Dylan McDermot ('El Abogado') i Connie Britton, vista en sèries com 'Friday Night Lights' o 'El ala oeste de la casa blanca', 'American Horror Story' explica la història d'un matrimoni que decideix abandonar la seua residència a Boston i traslladar-se a Los Angeles, per començar una nova vida. El problema és que s’instal·len en una mansió d’estil victòria que amaga molts de secrets, igual que tot el veïnat. Per tant, el somni americà que una altra vegada es converteix en el malson americà.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com