17 d’ag. 2011

TCM celebra el 75è aniversari de Robert Redford amb una marató de pel·lícules

El canal de pagament TCM homenatja Robert Redford pel seu 75è aniversari, i aquest dijous emet un cicle amb algunes de les pel·lícules més destacades de la seua filmografia com a actor. Així, la cadena de Turner celebrarà l'aniversari del prestigiós cineasta amb una programació especial que començarà a les 11.45 hores, i que durarà fins a les 00.05 hores, tot recollint alguns dels seus films més importants. En total, seran set pel·lícules: 'Tal como éramos' (1973), 'El jinete eléctrico' (1979), 'Memorias de África' (1985), 'El candidato' (1972), 'Los tres días del Cóndor' (1975), 'El golpe' (1973) i 'Las aventuras de Jeremiah Johnson' (1972). En aquest sentit, en aquesta selecció només trobem a faltar 'Dos hombres y un destino' i 'Todos los hombres del presidente', però també alguna de les seues pel·lícules com a director: 'El río de la vida', 'Quiz Show' o bé 'Leones por corderos'. Tot i així, aquest cicle és una bona excusa per repassar algunes de les millors pel·lícules de la filmografia de Redfort, una de les últimes llegendes vives que queden a Hollywood.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com