21 de maig 2011

'Little Britain', ara al 3XL


La prestigiosa comèdia anglesa 'Little Britain' arriba aquest dissabte, 21 de maig, a la graella del canal 3XL, on s'emetrà a partir de les 23.00 hores. La sèrie va començar a la ràdio, abans de fer el salt a la televisió, on ha tingut un èxit brutal, que ha traspassat les fronteres del Regne Unit tot convertint-se en un producte de culte. A més d'escriure la sèrie, els actors Matt Lucas i David Williams també la protagonitzen i s'han convertit en uns dels còmics britànics més importants. Els personatges de 'Little Britain' mostren tota la bogeria, la dolenteria i la peculiaritat de la vida moderna a diferents indrets del Regne Unit, tot i que la sèrie és un univers paral·lel, petit i surrealista, habitat per excèntrics, llunàtics i inadaptats, que viuen en ciutats amb noms tan estranys com Flange o Scoffage. Al nostre país, la sèrie ja s'ha pogut veure per Canal+, en versió original subtitulada al castellà, i ara ens arriba la versió doblada al català. Tinc ganes de veure el doblatge, però sobretot us recomanaria que intenteu veure-la en versió original amb subtítols, tot aprofitant que la TDT ens ho posa més fàcil. Walliams i Lucas són els millors hereus possibles dels Monthy Phyton. Així, deixant l'àudio de la versió original, es poden apreciar la gran quantitat de matisos en les genials interpretacions de Walliams i Lucas, però sobretot el gran nombre d'accents britànics, dialectes i parles urbanes. Els episodis estan estructurats a partir d'una sèrie de gags, però amb uns personatges fixos, que es repeteixen en cada capítol. Una meravella del nou humor anglès...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. estic d'acord, molt bona serie.
    despres, crec que s'han anat a menys, la seria LittleBritain USA no era la meitat de bo, i la nova , la dels aeroports (vola amb natros??), pos, ja han caigut del equilbri dificil entre el politicament no-correcte pero acceptable i la broma facil de mal gust. Un equilbri dificil, pero que mantenen en la serie Little Britain.

    ResponElimina
  2. A mi la dels Estats Units m'agrada molt, també. De la dels aeroports (aquí no s'ha traduït, es diu també 'Come fly with me') només he vist alguns capítols.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com