24 de maig 2011

Les formigues se'n van a Antena 3


Antena 3 i la productora 7 y Acción han anunciat aquest dimarts l'assoliment d'un acord perquè 'El hormiguero', un dels programes més emblemàtics de Cuatro, puga emetre's a Antena 3 a partir de la propera temporada. A més, no hi hauria cap problema perquè el programa presentat per Pablo Motos puga canviar-se de casa i ser emès per Antena 3, ja que podria conservar el mateix nom, els mateixos personatges (començant per les pròpies formigues Trancas i Barrancas) i la mateixa estructura, ja que el format és propietat de la productora. En canvi, no passarà el mateix amb el programa 'Tonterías las justas', l'altre programa de Cuatro que també és de 7 y Acción, i que també està inclòs en l'acord amb Antena 3. Mediaset (Telecinco) ja ha advertit que és la propietària de la marca de Florentino Fernández, i que ni Antena 3 ni 7 y Acción podran aprofitar el nom del programa quan acabe aquesta temporada. Així, la productora ja ha registrat alguns noms nous per al programa, que podria ser rebatejat com a 'El club de los tontacos' o bé senzillament 'Tontaco'. Alguns rumors del sector situen el programa de Flo en la graella de Neox, el canal juvenil d'Antena 3 a la TDT. Tant 'El hormiguero' com 'Tonterías las justas' no seguiran a Cuatro per les divergències econòmiques amb la productora.




Via Fórmula TV

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com