15 de des. 2010

Albert Om, els Estopa i la Catalunya real



Aquest migdia hem pogut veure el programa que TV3 va emetre ahir a la nit, amb Albert Om fent de 'convidat' dels Estopa. Dilluns vam preferir mirar a Canal+ l'estrena de 'Boardwalk Empire', la nova sèrie de Martin Scorsese amb el segell de la cadena HBO, però vam deixar el disc dur programat per poder enregistrar 'El convidat' en la redifusió de matinada del canal internacional de TV3. Amb tot, des d'aquesta tarda, el programa íntegre ja es troba disponible a internet, tant a través del servei 3alacarta com des del bloc del programa. Ha estat un dels millors 'convidats' que s'han emès fins al moment, potser al costat dels programes amb Andreu Buenafuente i Boris Izaguirre. Però, en aquest cas, Om es movia en un ambient diferent al que es va trobar quan va visitar els seus companys mediàtics. Va ser molt interessant veure una gira dels Estopa des de dins, i comprovar que realment els germans Muñoz s'allunyen, de manera voluntària, de la imatge de grans estrelles de la música que altres artistes sí que anhelen. També hem constatat que aquest ha estat un programa necessari per desmentir la 'Catalunya real' que ens pinten des de la caverna mediàtica espanyola. Ja no podran utilitzar mai més els Estopa per a la seua campanya. Els germans Muñoz parlaven en català quan Om els parlava en català; afirmaven que no se sentien discriminats ni perseguits pel fet de parlar o cantar en castellà, i que fa 10 anys que surten a TV3 sense cap problema. Fins i tot van donar suport a un referèndum democràtic per la independència de Catalunya, tot i que David -que va dir que no té problemes a l'hora d'afirmar que és "socialista"- va dir que votaria "no" si se celebrés una consulta vinculant.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. es que aqui no tenim de problemes. com dius tu, es la Caverna que els veu ... si fins i tot al Camp del Barça cantem en castellà (Sal del banquillo ....) ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com