26 de maig 2011

Adéu a 'Buenafuente'


La Sexta ha començat una renovació profunda de la seua graella. Després de prescindir de "Sé lo que hicísteis...", aquest dimecres ha confirmat el comiat del late show 'Buenafuente', tot i que el seu prentador continuarà vinculat a la cadena, amb l'objectiu de preparar nous formats. La Sexta ha fet l'anunci oficial a través d'una llarga nota de premsa, en què comunica la no renovació de 'Buenafuente' després de quatre temporades. En aquest sentit, l'últim programa del show nocturn serà el 14 de juliol. Andreu Buenafuente va arribar a La Sexta al juliol del 2007, després dels seus èxits anteriors a TV3 i a Antena 3, quan el seu programa amb personatges mítics com El Neng va aconseguir derrotar el 'Crónicas Marcianas' de Javier Sardà a Telecinco. De fet, Buenafuente és accionista de La Sexta, a través de la seua productora El Terrat. En aquesta etapa, 'Buenafuente' ha descobert altres personatges televisius com Rodolfo Chikilicuatre o el presentador Berto Romero. Però, segons el conseller delegat de La Sexta, José Miguel Contreras, els productes que han estat la base de La Sexta durant la seua etapa de consolidació han sofert "un desgast evident". En una entrevista a FormulaTV, Contreras va assenyalar que havien encarregat als equips de 'Sé lo que hicísteis...', 'El intermedio' i 'Buenafuente' que havien de "reinventar-se". Serà El Gran Wyoming el proper presentador de La Sexta en canviar d'aires?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com