27 de maig 2011

Els periodistes també han estat agredits a #acampadabcn


El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha denunciat aquest divendres, una vegada més, les agressions dels cossos de seguretat contra els periodistes, degudament identificats amb braçal o armilla, que cobreixen el desallotjament dels indignats a Barcelona i Lleida. El Col·legi també ha volgut recordar que aquest professionals treballen per garantir el dret fonamental de la ciutadania a rebre una informació lliure. Així, ha insistit en la necessitat que els professionals utilitzen els símbols identificatius com el braçal i l’armilla per garantir l'exercici de la feina amb les necessàries garanties. Uns símbosl que són fruit de l’acord de col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i el Departament d’Interior de la Generalitat, però que avui no han servit de gaire davant d'alguns agents de les forces de seguretat. Per exemple, Antena 3 ha retransmès en directe com una pilota de goma impactava en un dels seus càmeres...



Imatge:
Nació Digital

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. Bé, el responsable és el senyor Puig. Ja el coneixem a les Terres de L'Ebre. Ell també va perdre unes eleccions i ara tornar a estar al govern!

    ResponElimina
  2. Per a variar!
    Puig a la presó!

    ResponElimina
  3. No saben distingir entre "bons i dolents", per aquesta gent tots són futures amenaces. Però així els hem format, maquines de recaudar i de repartir llenya...

    ResponElimina
  4. Sembla mentida com el senyor Puig ha caigut en el mateix parany que el seu antecessor Saura amb les protestes pel Pla Bolonya. Que el senyor Saura tenia altres mancances era evident, però ves per on com determinades decisions creen un problema on no n’hi havia cap. De fa temps que quelcom grinyola dintre NOSTRA policia. Ho poso en majúscules per que consti als qui encara no tenen clar a qui serveixen.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com