27 d’abr. 2011

Guardiola fent de Mourinho


Si fa uns dies considerava que Pep Guardiola feia bé de mantenir el seu discurs coherent, en la prèvia del partit de Lliga contra el Reial Madrid, ara crec que l'entrenador del FC Barcelona ha pixat fora de test. Guardiola va voler pegar un cop de puny damunt de la taula ahir, en la roda de premsa prèvia al partit d'aquesta nit d'anada de semifinals de la Champions, i va escenificar que esclatava. El tècnic blaugrana va entrar al drap dels atacs que ha rebut de Jose Mourinho durant tota la temporada, i va sentenciar que l'entrenador del Madrid "a la sala de premsa, és el puto jefe, el puto amo". Per tant, crec que Guardiola s'equivoca entrant en aquest joc, que només ha servit perquè la premsa d'aquí i la d'allà es dediquen a parlar d'ell i de les seues paraules, en lloc de parlar de futbol. Penso que ho fa per traure la pressió als seus jugadors i per animar-los, després de la derrota a la Copa del Rei. Però per fer aquestes coses ja teníem Mourinho, i tothom ens pensàvem que Guardiola era d'una altra pasta. Davant de la còpia i de l'original, sempre és millor l'original. No m'ha agradat veure Guardiola fent de Mourinho.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Lo Barça ha parlat al camp i un altre cop de manera contundent,lo de la copa,simplement va ser un partidet d'entreno.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com