28 d’abr. 2011

Mourinho, a mossegar ceba



L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha reblat el clau del seu discurs en contra del FC Barcelona. Una estratègia de comunicació que no només busca justificar la pobresa del joc desplegat pel seu equip, sinó també intoxicar la informació al voltant dels èxits esportius del Barça. Segons va insinuar Mourinho ahir a la nit, després de l'anada de la semifinals de Champions a l'estadi Santiago Bernabéu, ja estava escrit que el Barça havia d'arribar a la final de Wembley perquè el club blaugrana té més força que el Madrid en les altes esferes de la UEFA. De fet, va arribar a afirmar que la Copa d'Europa guanyada per Pep Guardiola fa dos anys, contra el Manchester en la final de Roma, va ser després d'un robatori del Barça al Chelsea en les semifinals. I que si l'any passat el seu Inter de Milà va poder eliminar el FC Barcelona, va ser gràcies a un "miracle", tot i l'expulsió de Motta. El que no diu Mourinho és que tant aquest Reial Madrid com el seu Inter jugaven al límit del reglament, i que dos dels gols de l'Inter en el partit de Milà haurien d'haver estat anul·lats per l'àrbitre. Tampoc recorda que, en la tornada al Camp Nou, l'àrbitre sí que va anul·lar un gol legal a Bojan, que hauria donat la classificació al Barça per a la final del Bernabéu. I que, fins i tot, quan fa uns anys va guanyar la seua primera Champions amb el Porto, qui va sortir beneficat pels àrbitres va ser el seu equip, gràcies a una expulsió injusta d'Andrade després que Deco es queixés d'una agressió, en les semifinals contra el Deportivo de La Corunya. El problema és que el discurs de Mourinho comença a no colar, i que avui ja hi ha tertúlies de les ràdios de Madrid que ja demanen a Florentino Pérez el cap de l'entrenador portuguès. Mourinho va sentenciar ahir que a ell, si fos Guardiola, li faria "vergonya" haver guanyat la Champions de la final de Roma. Estic segur que a Guardiola, com a molts madridistes, el que li faria vergonya és haver perdut com ahir va perdre el Reial Madrid.


Imatge: TV3 a YouTube

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com