5 de març 2011

Divinity es queda 'Anatomía de Grey', 'Gossip Girl' i 'Felicity'




El nou canal Divinity s'està quedant amb algunes de les millors sèries del grup de comunicació que ha resultat de la fusió de Telecinco amb Cuatro. Al marge de l'emissió de "Betty", una sèrie que al nostre país no està tenint gaire sort (potser a causa que ja hem vist altres versions de la mateixa història), Divinity també es quedarà amb "Anatomía de Grey" i amb les sempre recomanables "Gossip Girl" i "Felicity". Els que sou habituals del bloc recordareu que "Felicity" és una de les meues debilitats. Es tracta d'una de les primeres sèries de J.J. Abrams, creador d'altres èxits de la televisió com "Alias", "Lost" o "Fringe". A partir d'aquest dissabte, el nou canal Divinity, encara amb la seua programació provisional, recupera "Felicity" des del primer episodi, amb una marató que començarà a les 18.30 i que durarà fins a les 22.00 hores. I també ha programat uns quants episodis per diumenge a la tarda, des de les 18.30 fins a les 20.15 hores del vespre. De fet, tant Telecinco com Cuatro ja han emès "Felicity" en alguna ocasió, però mai ha acabat de confiar en la sèrie, i a casa només l'hem pogut seguir amb una certa dignitat als canals Cosmopolitan i Clan de TVE.


"Felicity" és un complex i intel·ligent drama juvenil protagonitzat per Keri Russell, una de les actrius favorites d'Abrams (com vam poder comprovar a "Missión Imposible III"). Però a "Felicity" també apareixen altres actors de l'univers particular del creador de "Perdidos", com Greg Grunberg o la mateixa Jennifer Garner. "Felicity" explica la història d'una jove que decideix anar a estudiar medicina a la Universitat de Nova York, però que només ho fa perseguint a Ben (Scott Speedman), el noi que li agradava a l'institut. De fet, els seus dubtes creixeran quan conegui a Noel (Scott Foley), el seu orientador universitari. La sèrie, que va estrenar-se l'any 1998 a la cadena WB Television Network, amb quatre temporades amb un total de 84 episodis, està considerada de culte, sobretot pels seguidors de J.J. Abrams, ja que hi ha moltes connexions temàtiques i argumentals amb "Alias" o "Perdidos". De fet, "Alias" sembla una adaptació de "Felicity" al gènere d'espies, sobretot en la seua primera temporada: és a dir, "Felicity" és com podria haver estat la vida de Sydney Bristow, si no hagués estat reclutada per l'SD-6, la branca secreta de la CIA. I "Felicity" exposa moltes de les relacions personals complicades que més endavant J.J. Abrams va aprofundir a "Perdidos", derivades de la crisi de maduresa, de la mentida, del sentiment de culpa, dels conflictes amorosos, de la sempre difícil relació pare-fill o dels problemes amb l'alcohol. De fet, no hem d'oblidar que el pare de Sydney es deia Jack, com el Jack de "Perdidos", i que Sidney és d'on surt el vol accidentat d'Oceanic , en direcció a Los Angeles. A més, Ben, el protagonista de "Felicity", vol ser metge, com Jack, i el pare del mateix Jack és alcohòlic, com el pare de Ben... Per tant, si voleu veure una molt bona sèrie, aclamada tant per la crítica com pel públic dels Estats Units, ara teniu una nova oportunitat per veure "Felicity", que al nostre país encara no s'ha editat mai en DVD. Incomprensiblement.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com