7 de març 2011

Cuatro estrenarà la polèmica 'The Kennedys'




Cuatro ha decidit tornar als seus orígens i apostar per les sèries internacionals, tot recuperant un dels seus eslògans més coneguts, "Las series eligen Cuatro". Al llarg del 2011 s'estrenaran una vintena de sèries, bàsicament nord-americanes i britàniques, que s'afegiran a algunes de les ficcions bandera del canal, com ara "House", "Anatomía de Grey" i "Castle". Així, enguany també es podran veure "Blue Bloods" (la nova sèrie de Tom Selleck, sobre una família de policies), "Ladrón de guante blanco", "Mentes criminales" (repescada de Telecinco), "Los defensores", "Los increíbles Powell" o "El cuerpo del delito". Però algunes de les principals novetats són "Hijos de la Anarquía", "Being Human" i "Wallander" (la versió de Kenneth Branagh que aquí ja hem vist per TNT), així com "The Kennedys", una polèmica superproducció amb Greg Kinnear i Katie Holmes, que el canal The History Channel va rebutjar emetre a causa del seu qüestionat rigor històric. "Tot i que la minisèrie ha estat produïda amb la màxima qualitat, després de veure el producte global hem conclòs que la interpretació dramàtica no encaixa amb la història", va dir un representant del canal a 'The Hollywood Reporter'. En aquest sentit, encara no hi ha data per a l'emissió de "The Kennedys" al nostre país, ja que la minisèrie estava prevista per ser emesa als Estats Units durant la propera primavera. Finalment, la minisèrie ha estat oferta a la cadena Showtime i es vendrà en els mercats internacionals. Siga com siga, serà una producció molt interessant.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com