12 de nov. 2010

La nova sèrie de 'Los Vengadores' arriba a Disney XD

Des que van quedar-se amb la Marvel, tremolo cada vegada que algun canal de la factoria Disney anuncia alguna sèrie nova dels seus superherois. Però els donarem una altra oportunitat. Aquest divendres, a partir de les 21.30, el canal Disney XD estrena 'Los Vengadores: Los héroes más poderosos del mundo', en què els superherois més coneguts de la Marvel combatran els dolents més perillosos. De fet, amb motiu d'aquesta estrena, Disney XD ha preparat un especial anomenat 'Distrito Superhéroes', en què la nova sèrie serà l'estrella absoluta. Així, els seguidors del canal tindran l'oportunitat de conèixer els protagonistes de la sèrie un per un, tot recuperant els microepisodis que s'han pogut veure en el web nord-americà de Mavel Comics i a YouTube. 'Los Vengadores' explica les peripècies d'Iron Man, Thor, Hulk, Capitán América, El Hombre Hormiga i La Avispa. Entre els dolents hi haurà El Cráneo Rojo, Loki o Hydra. La sèrie va estrenar-se fa poques setmanes als Estats Units, i ara arriba en exclusiva a Disney XD. El responsable d'aquesta sèrie animada de 'Los Vengadores', que té 52 episodis, és Joshua Fine. Els capítols han estat escrits sota la supervisió de Christopher Yost, un guionista que va començar a treballar per a Marvel en la sèrie 'X-Men Evolution'.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com