1 de set. 2010

Arriba Boing, el nou canal infantil de la TDT


Aquest dimecres, 1 de setembre, s'ha posat en marxa oficialment Boing, el nou canal infantil que Telecinco ha engegat a la televisió digital terrestre. A les Terres de l'Ebre, per l'emissor de Tortosa, i també al Camp de Tarragona, pel repetidor de la Mussara, Boing ha d'emetre a través del canal 40 de la TDT. En realitat, Boing és una nova marca del grup italià Mediaset i del grup Turner (Cartoon Network, Boomerang i també TCM, TNT i CNN) especialitzada en la programació infantil i adolescent, que fins ara havia emès com a contenidor en la graella de Telecinco i de FDF. Per tant, les primeres sèries que emetrà el nou canal en els primers mesos d'emissió són les que ja està oferint a través dels contenidors SuperBoing de Telecinco i FDF: "Geronimo Stilton", "Ben 10 Alien Force", "Inazuma", "Beyblade", "Dinosaur King", "Bakugan" o "Las Supernenas Z". Per contra, "Naruto" s'emetrà en horari de nit i matinada, després del prime-time que de moment estarà format per reposicions de "Los Serrano" (Boing comença avui la redifusió des del primer capítol) i el culebron adolescent argentí "Casi ángeles". Però aquest serà el prime-time només de dilluns a divendres, ja que els dissabtes hi haurà capítols de "La leyenda del Buscador", un altre clàssic de Telecinco.

Paral·lelament, també s'ha posat en marxa un portal de Boing a internet (www.boing.es), amb informació sobre les sèries, jocs, concursos, una zona de descàrregues i un espai per veure vídeos i episodis complets de sèries com "Beyblade", "Inazuma", "Casi ángeles", "Dinosaur King", "Ben 10 Alien Force", "Las Supernenas Z", "Los Secret Saturday" o "Naruto". A més, també hi ha una molt útil graella de programació del canal, per saber en quin moment s'emeten cadascuna del es sèries de Boing.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com