16 de jul. 2010

TV3 se suma a la febrada de 'Los Tudor' amb la pel·lícula 'Les germanes Bolena'

Tot i que havien anunciat que amb el nou model de TVE sense publicitat no hi hauria espai per a les sèries nord-americanes -compromís que ja havien trencat amb l'arribada dels nous episodis de 'Mujeres desesperadas a La 2-, La 1 va estrenar anit 'Los Tudor', una de les sèries de les que ja tenia els drets adquirits. La sèrie estel·lar de la cadena nord-americana Showtime, que aquí hem pogut veure per Canal+, va ser un èxit i va aconseguir superar Antena 3 amb el final de la versió ibèrica de 'Gabilanes'. 'Los Tudor', protagonitzada per l'actor Jonathan Rhys Meyers, va liderar el prime time i va aconseguir uns bons resultats amb els dos primers capítols, amb 2,5 (17,1%) i 2,7 milions d'espectadors (19,2%). Sens dubte, sembla que la barreja de sèrie d'època amb intrigues de palau, traició i sexe que proposa 'Los Tudor' ha fet un forat important en el prime time d'aquests dijous de juliol, ja sense Mundial.

I potser preveient l'èxit de la sèrie, TV3 ha programat aquesta nit (21.50 hores) la pel·lícula 'Les germanes Bolena', que més o menys ve a explicar una història semblant que 'Los Tudor'. Dirigida per Justin Chadwick, la pel·lícula és una coproducció entre Gran Bretanya i els Estats Units del 2008, protagonitzada per Natalie Portman (Anna Bolena), Scarlett Johansson (Maria Bolena) i Eric Bana (Enric VIII). Com ja sabreu, Anna i Maria són les dues germanes Bolena. El seu pare i el seu oncle, empesos per l'ambició i el desig de poder, les envien a la cort d'Enric VIII. Les dues noies deixen enrere la seua tranquil·la vida al camp i es traslladen al perillós món de la cort, on es converteixen en rivals per obtenir l'amor i els favors del monarca. Primer guanya Maria, que esdevé l'amant d'Enric VIII, però Anna, intel·ligent i astuta, molt aviat aconsegueix apartar la germana i també la reina, Caterina d'Aragó.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com