23 de maig 2008

Indiana Jones torna amb possible hereu

Encara no l'hem pogut veure, però ja tenim aquí la quarta entrega d'Indiana Jones. La nova aventura de l'heroi arqueòleg creat per George Lucas i Steven Spielberg es titula Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Cristall, i posa a prova a un Harrison Ford que està a punt de complir 65 anys. Personalment, penso que la millor opció era que Harrison Ford tornés a interpretar el personatge, i que per tant s'intentés fer una pel·lícula crepuscular, en què Indiana Jones comencés a adonar-se, i també a assumir, que hauria de començar a pensar en la seua retirada. Penso que aquest hauria de ser l'enfocament correcte, en la línia del personatge que Sean Connery va interpretar a La liga de los hombres extraordinarios. Cosa que no va deixar de ser una curiositat, ja que l'aventurer Quatermain (que en realitat és un personatge de Las minas del Rey Salomón) és un dels que més va inspirar Lucas i Spielberg a l'hora de crear Indiana Jones. I cal recordar que Connery va encarnar el pare d'Indy a La última cruzada. L'homenatge, per tant, era complet: Connery feia de pare de Ford a la tercera pel·lícula d'Indiana Jones i després va fer de Quatermain, que en realitat és el pare inspirador d'Indiana Jones.
Però tornem al tema. Hauria estat molt penós que haguessin canviat d'actor per intentar rejovenir Indiana Jones. Ja sabem que hi ha altres personatges mítics, com Tarzan o James Bond, que ja han tingut la cara de diferents actors (el mateix Sean Connery, per exemple). Però se'ns faria molt difícil veure un altre actor interpretant Indiana Jones. Per això, el millor és buscar-li un hereu. I és aquí on agafa importància el fitxatge de Shia LaBeouf, que podria ser el receptor de la renovació de l'univers Indiana Jones. La saga de l'arqueòleg té la continuïtat assegurada...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. i ja l'has vist?

    per cert, tens una estrelleta!
    http://www.basar.cat/?p=367

    ResponElimina
  2. No, encara no l'he vist.
    A veure si puc este cap de setmana...
    Ah, i gràcies per l'estrella!!

    ResponElimina
  3. de guió no esperes gaire cosa (com a mínim a mi no m'ho ha paregut), aviso, però com a peli d'aventures un 10!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com