28 de juny 2010

'Smith', la sèrie de culte de Ray Liotta arriba a La 2

"Guante blanco" no és l'única estrena d'avui a TVE sobre una sèrie de lladres professionals, d'una certa qualitat, que no va tenir gaire èxit a la televisió i que va tenir una segona vida a internet. La 2 ha programat aquesta nit, a partir de les 00.30 hores, l'estrena de la sèrie "Smith", protagonitzada per l'actor Ray Liotta. En aquesta  sèrie de culte, que segons la crítica recorda "Ocean's Eleven" i "Los Soprano", Liotta és Bobby Stevens, un lladre professional que ha de robar uns valuosos quadres en el Museu Tanner de Chicago. Tot i la cuidada planificació del robatori, les coses no surten bé i un dels membres del seu equip es mor durant l'acció. "Smith", produïda per John Wells ("Urgencias", "El ala Oeste de la Casa Blanca") va ser una de les apostes fortes de la cadena nord-americana CBS per al 2006, però va ser cancel·lada després de l'emissió dels tres primers capítols. Amb tot, la sèrie té un total de set episodis, i la CBS va emetre els quatre restants a través del seu web, cosa que els fans van agrair després d'haver-se revoltat a internet. A més de Liotta, el repartiment està format per Virginia Madsen ("Entre copas"), Jonny Lee Miller ("Trainspotting") i Simon Baker, ara més conegut gràcies a la sèrie "El mentalista". Suposem que a La 2 podrem veure els set capítols de la primera i única temporada. Tot seguit, podeu veure el tràiler original...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com