28 de juny 2010

Marca TV, un farol de Mediapro?

Primer va ser l'acord amb els propietaris de Veo7 per emetre el canal de pagament AXN a través de l'antiga freqüència de Sony a la TDT. Però ara, la productora Mediapro es trobaria preparant una alternativa per poder retransmetre futbol la propera temporada, davant de la possibilitat d’una ruptura definitiva amb Prisa arran de l'última Guerra del Futbol. En aquest sentit, l'alternativa passaria per un acord amb el diari Marca per crear un nou canal esportiu, segons han avançat el passat cap de setmana diversos confidencials d'internet. De fet, Veo Marca ja és el programa esportiu de Veo7. I segons recorda avui Comunicació 21, la capçalera del diari esportiu porta temps preparant el llançament d’un canal de televisió, com ja va fer en el seu moment amb el de ràdio, i per nodrir-lo de continguts s’hauria apropat a Mediapro a la recerca d’idees i de formats. D'altra banda, també cal tenir en compte que Marca TV ja existeix, però com a portal de vídeos d'aquest mitjà a internet, sembla que encara en la seua fase beta.

Però tot això passaria -amb la hipotètica transmissió dels partits de Lliga a través del nou canal Marca TV- si abans d'aquest dimecres Sogecable no abona a Mediapro els 90 milions d'euros que li deu, corresponents als drets de la propera temporada. Per la seua banda, sembla que Mediapro també deu diners a Audiovisual Sport, empresa que explota els drets del futbol i que està controlada per Sogecable.  Però si Prisa-Sogecable no paga, Mediapro podria tallar-li l'aixeta dels partits per a Digital+. Amb tot, avui mateix han enviat un comunicat per anunciar que pagaran a Mediapro el que li deuen. Hauran estat les negociacions amb Marca un farol de Mediapro per desbloquejar el conflicte?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com