8 de juny 2010

El concert més espectacular dels U2, a Canal+

Canal+ ofereix aquesta nit de dimarts, a partir de les 23.40 hores, el concert que la banda irlandesa U2 va oferir a Pasadena (Califòrnia) dins de la seua gira 360º per presentar el seu disc "No Line on The Horizon". L'espectacle, celebrat en el Rose Bowl, va ser el concert més gran que els U2 van fer el 2009, i també el més gran de la banda liderada per Bono als Estats Units en tota la història del grup. De fet, el públic assistent va superar els 97.000 espectadors. El concert, a més a més, va ser històric perquè es va transmetre íntegrament en directe a través de You Tube per als cinc continents, tot obtenint 10 milions de visionats en aquesta plataforma de vídeos durant una setmana. Enregistrat en alta definició (HD), el concert dels U2 va ser filmat amb un total de 27 càmeres, i dirigit per Tom Krueger.Però potser el més espectacular és l'escenari monumental i circular de la gira, que permetia la visió dels espectadors des de qualsevol angle: 50 metres d'alçada i 200 tones de pes, en un espai per actuar 20 metres més gran que el que els Rolling Stones van utilitzar per a l'A Bigger Bang Tour. En aquest sentit, U2 va necessitar 120 camions per poder transportar tota l'estructura i els equips. Tot seguit, podeu veure el tràiler del show...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Natros els vam vore en directe a Sheffield, potser la ciutat menys glamour de tota la gira! Però val la pena, és molt bo l'espectacle, i no hem de oblidar que continuen sent un grup de rock molt bo i molt professional, desprees de totes les "tonteries" de Bono, al fondo son un grup de rock que toquen de meravella :)

    Llastima que el concert d'aquesta nit al Canal+ només dura una hora, ja que la de veritat son dos hores .

    ResponElimina
  2. Sí, l'altre dia vaig veure el concert de Bunbury i només va durar 56 minuts. Suposo que el concert íntegre apareixerà en el DVD que es posa a la venda aquest mes de juny.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com