15 de juny 2010

'Boardwalk Empire', la sèrie més esperada del 2010?

Possiblement siga la sèrie més esperada del 2010 als Estats Units. "Boardwalk Empire" és la nova sèrie sobre el món dels gàngsters amb el segell de qualitat de la cadena HBO, i el pilot ha estat dirigit ni més ni menys que per Martin Scorsese. El projecte va començar a gestar-se l'any passat, amb un període de producció inusualment llarg, ja que l'HBO va haver de preparar a consciència la recreació del període 1920-1930. Finalment, al setembre de l'any passat es va donar llum verd a la filmació d'onze episodis que completarien, juntament amb l'episodi pilot, la primera temporada de la sèrie, que estarà protagonitzada per Steve Buscemi i Michael Pitt. En aquest sentit, "Boardwald Empire" explicarà la història de Nucky Thompson, interpretat per Buscemi, que va destacar tant en la política com en la màfia, tot esdevenint la persona més influent d'Atlantic City durant els dies de la Llei Seca. A més de dirigir l'episodi pilot, Scorsese també farà de productor executiu de la sèrie, que encara no té data oficial d'estrena.



Tot i així, l'HBO ja ha començat difondre els primers tràilers de "Boardwalk Empire". Un altre dels seus productors serà Terence Winter, un dels habituals a "Los Soprano". La sèrie està basada en un llibre que ha tingut força èxit, Boardwalk Empire: The Birth, High Times, and Corruption of Atlantic City, de Nelson Johnson. "Boardwalk Empire" mostrarà com Wilson es va enfrontar als seus rivals i a les autoritats, per mantenir-se dalt de tot en un negoci que no permetia cap tipus de debilitat, i en què només sobrevivien els més forts. La veritat és que, vistos els primers tràilers, la cosa promet. Tant l'ambientació com la recreació de l'Atlantic City de l'època de la prohibició són excel·lents. A banda, aquesta producció per a la televisió se'ns presenta amb una factura tècnica digna de qualsevol obra cinematogràfica, i es nota d'una hora lluny la mà d'Scorsese. D'entrada, ningú pot posar en dubte que serà un dels plats forts de l'any.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com