8 d’abr. 2010

Calle 13 estrena en exclusiva 'Nurse Jackie' i 'Three Rivers'


El canal de pagament Calle 13 per fi ens porta aquesta nit un parell de novetats interessants. En primer lloc, 'Nurse Jackie' (21.30 hores), una comèdia negra ambientada en un bulliciós hospital de Nova York. La seua protagonista, Jackie Peyton, és una veterana infermera, brillant i incansable, però addicta als calmants per poder aguantar l'intens ritme del seu treball. Els seus mètodes, en moltes ocasions fora dels límits de la política de l'hospital, provoquen situacions complicades, en les quals el drama es barreja amb l'humor i la ironia. L'actriu Edie Falco (la inoblidable Carmela de 'Los Soprano') dóna aquí vida a aquesta complexa infermera després d'acomiadar el seu anterior personatge, pel que ha aconseguit els premis més prestigiosos de la indústria televisiva.

Però tot i que Falco és la protagonista absoluta de 'Nurse Jackie', el planter de secundaris no té desperdici. La sofisticada doctora O'Hara (Eve Best) és la millor amiga de Jackie i també la seua confident. Amb el doctor Cooper (Peter Facinelli) tindrà més d'un topada per les seues diferents formes d'entendre la cura dels pacients. I amb la seua nova infermera en pràctiques, Zoey (Merrit Wever), Jackie posarà a prova la seua paciència en més d'una ocasió. Calle 13 emetrà cada dijous dos episodis de 'Nurse Jackie', sèrie que ha tingut un cert èxit a la cadena nord-americana Showtime.




D'altra banda, el canal del misteri i l'acció de la Universal també estrena aquest dijous, a les 22:25 hores, la sèrie 'Three Rives', que arriba a Calle 13 també en exclusiva per a Espanya. 'Three Rivers' és un drama mèdic carregat d'acció que explora el món dels trasplantaments d'òrgans des de tres punts de vista diferents però complementaris: el del donant, el del receptor i el dels metges encarregats del procediment. Així, 'Three Rivers' és el nom de l'hospital especialitzat en trasplantaments en què se situa la trama d'aquesta sèrie en què cada capítol té tres punts de vista convergents, però amb un nexe comú, tots lluiten contrarellotge en el fil de la vida i la mort.

El doctor Andy Yablonski (Alex O'Loughlin, 'Moonlight') encapçala l'equip de cirurgians especialitzats en aquest tipus de procediments. La doctora Foster (Katherine Moenning) i el doctor Lee (Daniel Henney) completen el trio mèdic. A cada episodi viurem una història amb aquest esquema triangular, on el dolor i els dubtes de les famílies dels donants conviuen amb l'esperança i la por dels receptors. L'equip mèdic no es limita a utilitzar el bisturí el millor que sap, sinó que també s'implica en aquestes històries humanes en les que la desgràcia d'uns pot convertir-se en la major alegria dels altres. La sèrie, emesa als Estats Units per la cadena CBS, arriba ara a Calle 13 a la segona franja del prime time.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com