4 de març 2010

La setena de '24', a Fox Crime

Antena 3 ha retardat inexplicablement l'estrena de la setena temporada de 24, la sèrie d'acció protagonitzada per Kiefer Sutherland. De fet, ja fa uns mesos que va sortir el pack en DVD, perquè els fans més incondicionals de Jack Bauer es poguessen demanar la setena temporada per Nadal. Per sort, ara el setè dia de Jack Bauer s'estrenarà al nostre país a la televisió, però serà a través del nou canal Fox Crime, que es pot veure tant a Digital+ com a Imagenio. L'estrena dels nous episodis de 24 serà el proper dijous, 1 d'abril, a les 21.25 hores, amb l'emissió del doble capítol especial 24 Redemption, la TVmovie ambientada a l'Àfrica. De fet, i com és habitual en el cas del prime time de Fox Crime, la sèrie s'emetrà en format de doble episodi tots els dijous.

24, a part de ser una de les nostres sèries preferides, és un títol de culte dins del gènere d'espionatge i policíac. Amb una estructura revolucionària, ja que intenta ajustar l'acció de la sèrie al temps real, 24 ha conquerit els espectadors de tot el món gràcies als seus grans dosis d'adrenalina; a unes trames que tenen molt a veure amb l'actualitat internacional -David Palmer va ser el primer president afroamericà dels Estats Units, molt abans de Barack Obama- i amb un actor protagonista, Kiefer Sutherland , que pot dir sense por d'equivocar-se que ha nascut per donar vida a Jack Bauer.

En el cas de 24 Redemption, l'episodi especial presenta alguns dels personatges que després participaran en la setena temporada de la sèrie. És el cas del malvat Jonas Hodges, un traficant d'armes al qual dóna vida Jon Voight ( Heat), i de la presidenta dels Estats Units, Allison Taylor, paper que interpreta la veterana Cherry Jones ( Amelia, Ocean's Twelve ), i que li ha valgut un Premi Emmy com a Millor Actriu de repartiment. A més, a 24 Redemtion també apareix el britànic Robert Carlyle (Full Monty, Les cendres d'Àngela) com Carl Benton, mentor de Jack Bauer de l'època de les forces especials, que ara viu retirat a l'Àfrica on dirigeix una escola per a nens sense recursos. L'acció de 24 Redemption té lloc quatre anys després de la fi de la secta temporada de la sèrie. Filmat a Ciutat del Cap (Sud-àfrica) amb qualitat i recursos cinematogràfics, aquest episodi especial presenta els personatges i els esdeveniments que es desenvoluparan més durant la setena temporada de la sèrie. Amb un metratge de pel lícula, l'acció de 24 Redemption té lloc en Sangalo (un país africà imaginari), i transcorre entre les 15.00 i les 17.00 hores, ajustada a temps real com totes les entregues de la sèrie.




Pel que fa a la setena temporada de 24, l'acció comença seis mesos després del final de 24 Redemption i té lloc a Washington DC des de les vuit del matí. A més de Bauer, continuen en la trama els personatges de Jonas Hodge i de la presidenta Taylor, i la sèrie recupera un dels seus personatges habituals, l'exagent de la UAT Tony Almeida (Carlos Bernard), que potser s'ha canviat de bàndol. Tot comença quan el govern nord-americà descobreix que el tallafocs que protegeix la infraestructura defensiva dels Estats Units ha estat atacat. Al mateix temps, un grup de rebels de Sangalo assalta la Casa Blanca i, tot seguit, salta una amenaça d'arma biològica a la capital nord-americana.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. Tinc les sis temporades en dvd, ja veig que tindre comprar-me la setena...per veure-la.

    ResponElimina
  2. És una sèrie molt bona, una de les millors. Jo també tinc el pack de les sis primeres. Esperava amb moltes ganes l'estrena de la setena. Però m'he resistit a comprar-me el nou pack. '24' s'ha de veure setmana a setmana, perquè així hi ha més emoció. I si tingués el pack, no m'aguantaria i me la xuparia en 24 hores ;-)

    ResponElimina
  3. Tens molta raó, això és pitjor que una consola, jo també acostumo a veure uns quants capítols seguits i a vegades penso que estic malalt! Bé, en el meu cas hauré d'esperar-me al canal de TV públic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com