6 de gen. 2009

'Física o Química', primera sèrie espanyola a MTV

Acabem de veure que Física o Química serà emesa per la cadena temàtica MTV a partir d'aquesta mateixa setmana, fet que suposa una altra oportunitat per enganxar-se a la sèrie des del primer capítol. Antena 3 va estrenar la sèrie, produïda per Ida y Vuelta Producciones, el 4 de febrer del 2008 i de seguida va confirmar-se com un dels èxits de la temporada a les televisions generalistes, fins al punt que les altres cadenes van intentar repetir la fórmula amb altres sèries juvenils (com per exemple HKM a Cuatro). A més, la segona temporada de Física o Química va estrenar-se en un cinema; l'èxit de la sèrie va continuar durant tota la tardor, i l'últim episodi de la segona temporada, el passat 8 de desembre, va superar per primer cop les repeticions de CSI a Telecinco, amb una audiència rècord del 22,1% de quota de pantalla. En aquest sentit, no és gens d'estranyar que MTV haja apostat per Física o Química, a l'hora d'incorporar a la seua graella la primera sèrie de producció espanyola, en el seu gir claríssim per deixar de ser un canal de videoclips i convertir-se en una cadena d'entreniment juvenil, amb música, reallitys i sèries de ficció. En aquest sentit, MTV ja emet reallitys i sèries com The Hills, Laguna Beach, La Gran Duda de Tila Tequila i Diario Adolescente, i molt aviat també estrenarà Paris Hilton's My New BFF. De fet, MTV ja apareix des d'aquesta mateixa setmana al dial 27 de Digital+, emmarcada en el bloc de canals de sèries i entreteniment.

Física o Química va ser la primera sèrie espanyola que va preestrenar-se primer a través del telèfon mòbil (Vodafone Live) i a través del web oficial d'Antena 3, i ara serà la primera sèrie espanyola que s'emet a la cadena MTV. L'estrena de Física o Química a MTV España serà aquest dimecres, 7 de gener, a partir de les 21.00 hores. Després, per completar la nit de l'estrena de Física o Química, MTV també emetrà l'MTV Live d'Angy Fernández, una de les protagonistes de la sèrie.

D'altra banda, el 7 de gener també s'estrena la quarta temporada de The Closer a Calle 13.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Confesso que em vaig enganxar esta temporada :) És que a part de la trama dels joves també hi ha trama amb los grans, i per passar l'estona està bé.

    ResponElimina
  2. A veure, la sèrie no és la rebomba, però com a mínim els guions tenen una mica de ganxo i s'hi tracten amb normalitat i sense escarafalls temes que altres sèries ignoren, com el sexe entre adolescents, el racisme o el consum de drogues. És un producte més que digne, que sobresurt per damunt de la resta de sèries de producció espanyola.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com