4 de març 2010

TV3 millora el 3alacarta amb un reproductor més social i subtítols

Interessant avenç en el servei per internet de 3alacarta del web de TV3. Avui coneixem que Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva han posat en funcionament un nou reproductor de vídeo que incorpora subtítols i diverses funcionalitats noves. Així, els usuaris del 3alacarta ja poden veure subtitulades en català moltes de les produccions de més èxit de TV3 i un total de més de 60 programes, entre els quals hi ha Polònia, La Riera, APM, Ventdelplà, Buscant La Trinca, La Sagrada Família, 30 minuts, Les germanes McLeod o Bocamoll. Per començar, el servei ja ofereix més de 1.000 vídeos amb subtítols, però la xifra anirà creixent cada dia. D'aquesta manera, TV3 torna a ser pionera a l'hora de fer accessibles els seus programes a la xarxa per a totes les persones amb alguna discapacitat auditiva. Per tant, el servei de subtitulació de TV3, que va començar l'any 1990, fa ara un important salt a internet, que permet estendre aquest servei a més gent.

Però a més dels subtítols, el nou reproductor del 3alacarta també integra altres funcionalitats noves, com votar els vídeos, fer-hi comentaris o bé saltar-se la publicitat. L'usuari també podrà extreure el vídeo de la pàgina per veure'l en una finestra nova de mida modificable, o bé incrustar-lo en la seua pàgina web o al seu blog, tant en mida gran o petita. S'afegeixen també, dins del 3alacarta, opcions que ja existien a les pàgines web i que ara es podran fer des del mateix reproductor, com consultar la sinopsi d'un vídeo, compartir-lo a les xarxes socials (Facebook, Delicious, Twitter, Myspace...) o bé enviar-lo a un amic. A banda, la renovació funcional del reproductor ha portat també una renovació gràfica i una millora del llistat de vídeos relacionats que surt al final de cada vídeo.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com