24 de febr. 2010

'Frost contra Nixon', a Canal+

Canal+ estrena aquesta nit (22.00 hores) la pel·lícula El desafío. Frost contra Nixon, el film de Ron Howard que recrea la cèlebre entrevista televisiva entre David Frost i el president més polèmic de la història dels Estats Units. El veterà actor Frank Langella, que ja va interpretar Nixon en la versió teatral de l'obra de Peter Morgan, recupera aquest paper per a la gran pantalla i fa que la posada en escena tèbia de Howard siga un duel èpic sobre la política, els mitjans de comunicació i la veritat. En aquest sentit, la pel·lícula explica la història de Frost (Michael Sheen), un presentador de programes d'entreteniment que un dia decideix donar un gir a la seua carrera, i planteja una entrevista amb l'expresident Nixon. El seu objectiu no és altre que aconseguir que Nixon confesse públicament, davant de les càmeres, la seua culpa en l'afer Watergate.

El desafío. Frost contra Nixon pretén ser la reconstrucció de la sèrie d'entrevistes que el periodista va fer a l'expresident, tres anys després que Nixon deixés la Casa Blanca. Nixon va sorprendre tothom quan va escollir Frost per trencar el seu silenci, convençut de què podria evitar fàcilment les preguntes d'un presentador britànic de programes frívols. Amb aquesta estratègia, l'expresident volia tornar a guanyar-se els cors i els cervells dels nord-americans. Però durant les entrevistes la cosa va anar de forma molt diferent, i Frost va esdevenir el confessor televisiu de Nixon.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. encara que no tenia massa prestigi com a periodista, si que era un petit geni Frost, havent fet diversos programes, i molt bones, sobre temes de actualitat des dels anys 60 - el que passa es que sovint ho lligava en la comedia, amb els Peter Cook, components de Monty Python etc .... no he vist ni l'obra ni la pel·lí, pero tenen bones critiques - encara que els experts diuen que son bastant, per no dir molt, ficticios, o sigui les respostes a la pel·í, diuen, van molt mes alla que els originals (i reals). Suposo que es pot comparar ja que les entrevistes originals deuen estar penjats en algun lloc ...

    ResponElimina
  2. Frost vs. Nixon es una gran pelicu.la d'accio,on la paraula sustueix,persecusion i altres salses de cert tipus de cinema america.Val la pena assabentarse que per collar a un mentider,no cal ser un periodiste d'aspecte serios (que no cal que sigue un Gabilondo)amb un Jorge Javier Vazquez i la seva agilitat per toretjar personatge,(a la fi,Frost tenia tanta mala fama com ell)tot es questio de profesionalitat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com