22 de febr. 2010

'Cougar Town', el nou intent de Courteney Cox a la televisió

Courteney Cox ho torna a intentar. El canal de pagament Cosmopolitan TV estrena aquesta nit (21.30 hores), en exclusiva, la comèdia Cougar Town, la nova sèrie de la Monica de Friends després de la fallida (tot i que a mi m'agradava) Dirt. En aquest cas, Cougar Town es presenta com una sèrie sexy, divertida i amb un punt de provocació, que ens arriba de la mà de Bill Lawrence (el creador d'Scrubs). De moment, la nova aposta de Cox i del seu marit, David Arquette, ha esdevingut la sitcom produïda per la cadena ABC amb millors dades d'audiència dels últims dos anys, i ja ha estat renovada per a una segona temporada. A més, per a Cox aquesta sèrie ha suposat la seua primera nominació als Globus d'Or com a millor actriu en la categoria de sèrie de comèdia i musical.

A Cox li està costant molt desfer-se del seu paper de Friends. Però de vegades sembla que no vulgui fer-ho. A Dirt va aparèxier acompanyada per Jennifer Aniston (Rachel) en alguns episodis, i en la primera temporada Cougar Town també ha recorregut a una altra companya de repartiment de Friends, amb un cameo molt destacat de Lisa Kudrow (Phoebe). En aquest cas, Kudrow es transforma en en una dermatòloga. De fet, a Cougar Town, Cox es posa en la pell de Jules Cobb, una mare soltera divorciada que vol reviure la seua joventut i, sobretot, reenganxar-se urgentment al món de les cites. Però el problema és que els homes de la seua edat són avorrits i només semblen fixar-se en les dones vint anys. Per això decideix fer el mateix que ells i convertir-se en una autèntica cougar, paraula que serveix per designar una dona atractiva, culta i amb èxit professional que surt amb homes més joves. Ambientada a Florida, Cougar Town retrata el que suposa complir anys en un món obsessionat amb la bellesa i la joventut. Així, Cox també afronta sense complexos el pas del temps i borda el seu paper, ja que ella també està casada en la realitat amb un home que és set anys més jove que ella.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com