26 de febr. 2010

'Planet 51' obre el cicle de cinema infantil en català a Roquetes

La pel·lícula d'animació Planet 51, dirigida per Jorge Blanco, obre demà el nou cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) que s'allargarà durant tots els dissabtes de març als multicinemes Ocine de Roquetes [mireu aquí l'opuscle informatiu]. El passi serà a les 16.15 hores, i el preu de l'entrada és de 3,50 euros. El CINC és una iniciativa amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, i s'emmarca dintre de la campanya Encomana el català. Tot i que és una coproducció epsanyola, la versió original de Planet 51 és en anglès, amb les veus dels actors Dwayne Johnson, Jessica Biel i John Cleese. La versió catalana de Planet 51 es va estrenar als cinemes el 27 de novembre del 2009, en 25 sales comercials de Catalunya, una d'Andorra i una de Mallorca. La pel·lícula, amb guió de Joe Stilman, explica la història d'una família d'extraterrestres que viu tranquil·lament en el seu planeta, fins a l'arribada de qui per a ells és un alienígena: un home.



El CINC continuarà a Roquetes, el 6 de març, amb el film Pluja de mandonguilles, i el 13 de març, amb la pel·lícula Up, un dels millors films d'animació dels últims anys. El 20 de març arribarà el torn d'Ice Age 3. L'origen dels dinousaures. Finalment, el 27 de març es projectarà la pel·lícula Nico, el ren que somiava volar. Totes les sessions serà a les 16.15 hores i el preu de l'entrada és de 3,50 euros. Podeu seguir l'actualitat de les estrenes de cinema en català en aquesta Agenda de cinema del web de la Generalitat i en aquesta pàgina de Facebook.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com