10 de febr. 2010

'Camino', a TV3 tres dies després que a TVE

La Gran Pel·lícula de TV3 d'aquest divendres serà la producció espanyola Camino (22.00 hores), una de les triomfadores de la gala dels premis Goya de l'any passat. En aquest cas, TV3 emetrà la pel·lícula no en castellà, sinó en la seua versió doblada al català. La curiositat, per no dir que això siga un problema, és que Camino arribarà a la pantalla de TV3 només tres dies després de la seua estrena a La 1 de TVE, dintre de l'espai Versión Española. Camino es va emetre dimarts a la nit i va aconseguir un molt bon segon lloc en el prime time, només superada per Gran Hermano El Reencuentro. De fet, va aconseguir una quota de pantalla del 18,5%, i més de tres milions d'espectadors. Unes xifres espectaculars per a una pel·lícula espanyola, i més tenint en compte que dimarts a la nit també havia de competir amb la sèrie Los Protegidors, a Antena 3, i que s'estrenava la sisena temporada de Perdidos a Cuatro. Siga com siga, la reemissió de Camino per TV3 és una nova oportunitat perquè els que encara no han vist la pel·lícula la puguen veure.



Inspirada en fets reals, la pel·lícula de Javier Fesser és una aventura emocional d'una xiqueta d'onze anys que s'enfronta al mateix temps a dos esdeveniments nous per a ella: enamorar-se i haver de morir. A més a més, també és una reflexió profunda sobre la religió i els límits del fanatisme.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. ei,
    la vaig veure en el seu moment...
    pfffff. no se que dir..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com