11 de febr. 2010

El Super3, nomér per TDT a partir de dilluns

Més canvis en l'oferta digital de Televisió de Catalunya. A partir de dilluns, el canal Super3 només es podrà veure a través de la seua freqüència en la televisió digital terrestre (TDT). Això vol dir que desapareixerà la franja de programació que el Super3 compartia, fins ara, amb el canal 33 en analògic. Per tant, per analògic només es podrà veure la programació del 33. L'altra novetat interessant és que el canal infantil amplia la seua emissió mitja hora més cada dia. El Super3 es podrà veure des de les 06.00 fins a les 21.30 hores, moment en què començarà la programació del 300. En aquesta nova franja de programació del Super3 -entre les 21.00 i les 21.30 hores, s'emetrà, de dilluns a diumenge, la sèrie clàssica de dibuixos animats Tom i Jerry, amb el gat i el ratolí més coneguts de la història de la televisió.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com