14 de gen. 2010

'Sherlock Holmes', un clàssic renovat


Aquest divendres arriba a les nostres pantalles la pel·lícula Sherlock Holmes, dirigida per Guy Ritchie, que interpreten Robert Downey Jr. i Jude Law. El director i els dos actors, acompanyats de part de l'equip de producció i de Mark Strong i Rachel McAdams, han presentat la pel·lícula en roda de premsa avui a Madrid . Els actors han assegurat que la renovada visió del detectiu anglès s'ha fet "des del respecte" al seu creador, sir Arthur Conan Doyle, segons podem llegir a Europa Press. "Excèntric, brillant i atractiu", així és, en paraules de Jude Law, el Sherlock Holmes que encarna Downey Jr. en aquest film d'acció, dirigit sobretot al públic juvenil. Per això, aquesta versió ofereixi una imatge "renovada, fresca i excitant", però sense oblidar el creador de Holmes. "La pel·lícula té un enfocament dual, amb el màxim respecte a Conan Doyle, però amb molta energia", ha explicat l'actor que encarna un doctor Watson "a l'altura" del detectiu més famós de la història de la literatura i del cinema.

La trama d'aquest Sherlock Holmes, del qual és possible que hi hagi una seqüela (de fet, la Warner havia pensat en una triologia, i la pel·lícula ja dóna peu a noves aventures amb un professor Moriarty que podria estar interpretat per Brad Pitt), té el misteriós Lord Blackwood com a detonant. L'antagonista de Holmes i Waltson diu que té poders sobrenaturals, ja que és l'aliat de Satan i vol dominar el món sencer imposant la por.



El detectiu de les mil cares

D'altra banda, entre els actors que abans han precedit Robert Downey Jr. en el paper de Holmes, hi ha Basil Rathbone, Peter Cushing, Robert Stephens i Jeremy Brett, considerat el millor Sherlock Holmes per l'alt grau de fidelitat de la sèrie Las Aventuras de Sherlock Holmes. En aquesta ocasió, la base de la pel·lícula és un còmic de Lionel Wigram, inspirat en l'obra de Conan Doyle. En aquest nou Sherlock Holmes, el detectiu i el seu ajudant s'enfrontaran a un dolent misteriós anomenat Blackwood (encarnat per Mark Strong), tot i que en el seu moment s'havia especulat que Russell Crowe podria interpretar Moriarty. Però Crowe va preferir protagonitzar una altra pel·lícula amb personatge anglè: el nou Robin Hood que està dirigint Ridley Scott. D'altra banda, Downey Jr. i Law també compartiran pantalla amb una dona, Irene Adler, que tindrà la cara de l'actriu, solvent però relativament desconeguda, Rachel McAdams.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. a Anglaterra es parla molt bé d'aquesta pel·lí, amb un enfoque "nou" de la relacio Watson/Holmes i molt d'accio ... ja verem.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com