20 de gen. 2010

40 Latino serà substituït per un canal de pagament a la TDT


La primera víctima de la fusió entre Telecinco i Cuatro, sense comptar Iñaki Gabilondo, serà el canal 40 Latino, que desapareixerà de l'oferta de la TDT a partir del juny. La notícia encara no és oficial, però ja ha estat anunciada per publicacions digitals com Tanakamusic, Jenesaispop i Vertele. En aquest sentit, l'espai que quedarà alliberat a la TDT amb la sortida de 40 Latino serà ocupat per un nou canal de TDT pagament, el contingut i la temàtica del qual encara es desconeixen. De fet, Telecinco i Cuatro ja van anunciar fa un parell de setmanes que seguirien la mateixa línia de La Sexta, que va convertir Hogar 10 en Gol Televisión per emetre els partits de futbol en la modalitat de pagament a través de la TDT.

Però també cal tenir en compte que un dels motius que ha portat Sogecable i Mediaset a prescindir de 40 Latino a la TDT ha estat la baixada de l'audiència del canal. 40 Latino va iniciar les emissions l'1 de gener del 2001, com a segon canal de l'oferta televisiva de 40 Principales. Quan va entrar a la TDT, al novembre del 2005, va ser un dels que va tenir més acceptació; però després, 40 Latino va quedar molt afectat per l'entrada de programes de telebotiga i concursos telefònics (del tipus call TV). A partir del juny, el canal deixarà d'estar en la TDT gratuïta, però sembla que la seua continuïtat està garantida en plataformes de pagament com Digital+, Imagenio i Ono, amb una programació reformada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. No es perd gran cosa, sincerament. Molt més es va perdre amb la substitució de Fly Music per Disney Channel!

    ResponElimina
  2. Fly Music era un gran canal de música, amb una especial atenció pel pop i el rock independent. Però també cal reconèixer que Disney Channel va ser una gran incorporació a la TDT, i que ara mateix és un dels canals amb més audiència.

    ResponElimina
  3. Al final,com no ens importen tantes coses,ens pasara com a aquell poema que l'atribuexen a Bertold Brech..."Como yo no era judio..."
    Al final tot sera Tele-Tienda

    ResponElimina
  4. Mentres no treguen l'APM, a mi rai. Lo resto, descàrregues d'internet...
    I per a què diu que servix això de la TDT?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com