21 de gen. 2010

'Entre todas las mujeres', la televisió de pagament aposta per la ficció pròpia


No sé que els ha agafat ara als responsables de la televisió de pagament d'aquest país, que s'han capficat en produir sèries de ficció per intentar assemblar-se una mica més als canals nord-americans. Suposo que el motiu és que les sèries (encara) estan de moda. Evidentment, el referent indiscutible és la cadena HBO. Tant Canal+ com TNT han anunciat que durant el 2010 estrenarien sèries de producció pròpia, però sembla que serà TNT la primera en tirar endavant el seu projecte, una ficció titulada Entre todas las mujeres. Aquesta sèrie, amb un títol que recorda una tonada que es canta a les tonades de Setmana Santa a Andalusia (també va ser el títol d'un disc d'homenatge a Joaquín Sabina), és en realitat una producció amb un plantejament formal molt diferent al de la ficció destinada al públic majoritari.  Entre todas las mujeres està dirigida pel cineasta Mariano Barroso, i la primera temporada seran sis episodis de mitja hora de durada. Interpretada per Eduard Fernández, la sèrie rebrà influències del teatre i utilitzarà la mirada de sis dones diferents per ajudar-nos a configurar una idea sobre el personatge protagonista. En aquest sentit, ens recorda la sèrie En terapia (In Treatment), precisament de l'HBO. Així, en cada episodi, els espectadors descobriran una dona que ha estat o és molt important a la seua vida (la seua dona, la seua amant, la seua mare, la seua exnòvia, la seua cunyada i la seua psicòloga). A més de Fernández, en el repartiment ens trobarem actrius de la talla de Lucía Quintana (Policías), Michelle Jenner (Los Hombres de Paco), Petra Martínez (Amar en tiempos revueltos, Herederos) , María Morales (Yo soy Bea, El Síndrome de Ulises, Guante Blanco), Marta Larralde (Hospital Central) i Nathalie Poza (Policías, El Comisario i Lex).


Foto: ¡Vaya Tele!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com