14 de des. 2009

Josep Cuní, l'home de La Marató


Josep Cuní ha arribat un punt en què, o t'agrada molt, o no t'agrada gens. Per tant, puc dir obertament que sóc dels que podem confessar que ens agrada molt. Si puc, m'agrada veure una estona Els matins de TV3, sobretot el moment de la tertúlia d'actualitat. Avui, Cuní ha estat notícia al seu propi programa, ja que ahir va conduir La Marató de TV3 durant unes 15 hores en antena, tot arribant a recaptat més de 5,5 milions d'euros. Al llarg del diumenge, el programa conduït per Cuní va combinar els reportatges divulgatius, per donar a conèixer les malalties minoritàries, els treballs sobre la investigació biomèdica de les quals es destinaran els diners recaptats, amb entrevistes, actuacions musicals i entreteniment. Cuní va fer una feina impecable, tant des del punt de vista periodístic com des del punt de vista de la televisió, dos conceptes que no sempre casen al cent per cent. Adaptar-se als diferens registres que requeria La Marató i aguantar 15 hores de programa no és gens fàcil, i menys quan abans ja s'han fet disset edicions, i cal anar readaptant el format perquè no semble un producte televisivament obsolet, o la típica telemarató benèfica. Per això m'ha fet una mica de pena que, aquest migdia, Jordi Basté i Sergi Pàmies aprofitessen els micros d'El món a Rac1 per criticar veladament Cuní i afirmar que cada cop s'asssembla més a la seua imitació del Polònia. He trobat que el comentari era injust, i fins i tot una mica de mal gust, lamentable.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Jo sóc de les persones a les que Josep Cuní no els agrada gens, potser per això tampoc m'agraden els programes on ell fa de "protagonista", perquè no sap estar en un segon pla, sempre ha d'estar en primer pla. No he sentit al Basté, però segur que el Cuní ha criticat molta gent de forma tan injusta i lamentable com el critiquen a ell.
    Però sempre "Visca la Marató"

    ResponElimina
  2. Tot i que de vegades es una mica empalagos, per a mi es un gran professional, que sap com pregunta, que pregunta i de que parla. Per altra part si que es cert que sol caure en un cert vedetisme mal dissimulat i li recordo alguna picabaralla ( una per telefon i una altra amb una estudiant anti-plan Bologna ) que s'implica massa. Peró, en general, de lo millor que hi ha.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com