20 d’oct. 2009

'Appaloosa', western del bo a Canal+



Els amants del western estan de sort, amb Canal+. El canal premium de Digital+ ha estrenat en els últims dos mesos les pel·lícules El asesinato de Jesse James por el cobarde Robert Ford i El tren de las 3:10, de James Mangold i aquesta nit arriba l'hora d'Appaloosa (22.00 hores). En aquesta pel·lícula, l'actor i director Ed Harris s'atreveix amb el gènere western, per explicar-nos una història que reflexiona entre l'amistat entre els homes i els ideals que imperaven en altres èpoques. El repartiment d'Appaloosa està encapçalat pel mateix Harris i per Viggo Mortensen, en un paper escrit expressament per a ell. La resta no els va al darrera, ja que són actors de la talla de Jeremy Irons, Renée Zellveger i la catalana Ariadna Gil. A banda, també cal parar molta atenció a la memorable banda sonora de Jeff Beal, el compositor de la sèrie Roma, que ja va treballar per a Ed Harris a la pel·lícula Pollock.




 Ambientada l'any 1882 i amb un argument i un disseny de producció que ens recorda la sèrie Deadwood, Appaloosa explica la història del policia federal Virgil Cole (Ed Harris) i del seu soci, Everet Hitch (Viggo Mortensen), que s'han guanyat una bona reputació com a agents de pau., tot acceptant els càrrecs de sheriff i ajudant en totes les ciutats sense llei que es troben en el seu camí cap a l'Oest. A la petita ciutat minera d'Appaloosa, es troben amb un propeitari poderós i implacable (Jeremy Irons) que ha donat el control de la població a la seua banda de malfactors. Després de l'assassinat d'un policia federal, Cole i Hitch accepten la feina de portar el cap de la banda davant de la justícia, però coneixeran una dona que també acaba d'arribar al poble (Renée Zellveger), que farà trontollar l'amistat i el treball dels dos defensors de la llei.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com