1 de set. 2009

TCM Clásico dedica un cicle i un documental narrat per Spielberg a la Segona Guerra Mundial

La guerra i les seues conseqüències han estat sempre una font d'inspiració per al cinema. Avui, tot coincidint amb els 70 anys de l'inici oficial de la Segona Guerra Mundial, el canal de pagament TCM Clásico inicia un cicle de pel·lícules dedicat a recordar un fet que va impactar Hollywood, fins al punt que els estudis, els directors i les estrelles s'hi van implicar directament. De fet, el cicle s'obre aquesta nit (21.30 hores) amb el documental La última gran guerra, un treball narrat per Steven Spielberg sobre els efectes col.laterals que el bombardeig de Pearl Harbour i la posterior intervenció nord-americana va produir en els grans estudis. Després del documental, TCM Clásico ha programat la pel·lícula El puente sobre el río Kwai, l'epopeia dirigida per David Lean sobre un grup de presoners que estan obligats a construir un pont estratègic per als japonesos. Les altres pel·lícules del cicle seran Destino Tokio (8 de setembre), La colina (15 de setembre), La fortaleza (22 de setembre) i Escala en Hawai (29 de setembre).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com