2 de set. 2009

'Smallville', vuitena temporada a Fox

Sembla que la cosa s'anima, i que la nova temporada televisiva als canals de pagament va prenent forma. El canal Fox estrena aquest migdia la vuitena temporada de la sèrie Smallville, a partir de les 15.20 hores. El més estrany, però, és que Fox no haja anunciat públicament que estrena la vuitena temporada a partir d'avui, tot i que també és cert que mai ha acabat de confiar en aquesta sèrie, tenint en compte que alguna vegada hauria pogut situar una producció tan potent com Smallville en prime time. A més, els nous episodis arriben al canal taronja només un mes després del final de la setena temporada, amb l'enfrontament entre els joves Clark Kent i Lex Luthor a l'anomenada Fortalesa de la Solitud. Amb tot, aquesta temporada està considerada com un nou canvi de concepte a Smallville, amb nous personatges i la majoria de les trames ambientades a la ciutat de Metropolis. De fet, l'arribada al punt de la història en què Clark esdevé Superman està cada vegada més a prop. Així, Clark comença a treballar al Daily Planet al costat de Lois, i això farà que comencin a sorgir els primers sentiments entre ells. Però la cosa es comlicarà quan Tess Mercer (Cassidy Freeman), la successora de Lex en la presidència de Luthor Corp., esdevindrà la nova cap de Clark Kent. La vuitena temporada d'Smallville va aconseguir uns molt bon resultats d'audiència, amb més de quatre milions cada setmana, i això va fer que els responsables de la cadena CW encarreguessen una novena temporada, que s'estrenarà als Estats Units d'aquí a pocs dies, el 25 de setembre.

*Tot seguit, teniu un resum del més interessant de la temporada 8 d'Smallville...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com