3 de set. 2009

'Dollhouse', espectacular estrena a la pantalla del canal Fox

Aquesta nit arriba a la pantalla de Fox (22.20 hores) un dels títols més esperats de la temporada. Es tracta de Dollhouse, una de les sèries revelació als Estats Units, i que al nostre país també ja té una fidel de comunitat de fans a través d'internet. Dollhouse, que ja ha aconseguit la renovació per a una segona temporada, és l'última creació de Joss Whedon, autor de sèries de culte com Buzzy Cazavampiros o el seu spin off, Angel. En aquesta nova aventura, Whedon compta amb una trama molt original i amb la presència d'una de les seues actrius fetitxe, Eliza Dushku, a la que ja vam veure també en les sèries anteriors, en el paper de Faith. Aquesta vegada, Dushku dóna vida al que en Dollhouse es coneix com una actiu, una persona a la qual han esborrat la memòria i que ara és reprogramada per assumir qualsevol personalitat. Aquesta tasca es realitza de forma clandestina a La casa de nines (això vol dir Dollhouse en anglès), una empresa al servei de tot tipus de clients que busquen éssers humans capaços de ficar-se en qualsevol rol, ja sigui el d'amant, sicari, assassí, o negociador. Per descomptat, l'existència d'aquesta companyia és secreta, però tot es començarà a complicar quan el personatge de Dushko té records anteriors i els barreja.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com