19 d’ag. 2009

TV3 també emetrà els partits de la Lliga de Campions per internet

La Lliga de Campions es veurà aquesta temporada per TV3, però a més els partits també es podran seguir en directe, per internet, a través del portal Elsesports.cat. A partir d'avui al vespre (20.45 hores), que s'emet en directe el partit que enfronta l'Atlético de Madrid i el Panathinaikos grec, TV3 podrà triar sempre en primera opció el partit dels dimecres en cadascuna de les jornades de la fase prèvia de la Lliga de Campions. Per la seua banda, TVE podrà elegir sempre en primera opció el partit dels dimarts, com ja va fer ahir amb l'emissió del Celtic-Arsenal. Per tant, a TV3 es podran veure un mínim de dos partits del Barça; dos més, per La 1 de TVE, i els altres dos restants seran de pagament, a través de Gol TV. Després, TV3 també emetrà una semifinal i la final de la Champions -amb el senyal compartit amb TVE-, esperem que amb el Barça de protagonista. A banda, Televisió de Catalunya també emetrà el proper 28 d'agost la final de la Supercopa d'Europa, entre el FC Barcelona i el Xakhtar, tant per TV3 com per internet.
Les properes emissions de futbol pel portal de TV3 a internet seran:

-Dimecres 19 d’agost, a les 20.45 hores
PANATHINAIKOS-AT.MADRID
Anada de la prèvia
-Dijous 20 d’agost, a les 00.15 hores
ZONA CHAMPIONS
Els resums dels partits del dimecres
-Dijous 27 d’agost, a les 18.00 hores
SORTEIG DE LA FASE DE GRUPS
Des de Mònaco
-Divendres 28 d’agost, a les 20.45 hores
FC BARCELONA-XAKHTAR
Final de la Supercopa d’Europa



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com