26 de juny 2009

Ha mort Michael Jackson però acaba de ressuscitar el mite

Ahir ens vam anar a dormir amb la sobtada mort de Michael Jackson, que molts han considerat «el rei del pop» a la dècada dels vuitanta i dels noranta. Altres, fins i tot avui en què ja s'ha confirmat la seua mort, destaquen Michael Jackson com una de les figures més controvertides del món de l'espectacle i de l'entreteniment: per les seues constants operacions de cirurgia estètica, pel canvi de color de la seua pell, per les seues excentricitats pròpies d'algú que no ha superat el pas de la infantesa al món adult, però sobretot pels casos de possible pederàstia en què es va veure implicat. Siga com siga, el fet objectiu és que Jacko va revolucionar el món de la música i del videoclip, i que al llarg de la seua carrera ha venut més de 700 milions de discos. L'altre fet objectiu és que ahir va morir ahir als 50 anys, poc després de les dues del migdia, hora de Los Angeles, a causa d'una parada cardiorespiratòria. Segons la BBC, la primera que hauria avançat la notícia de la seua mort, Michael Jackson ja va arribar sense vida a l'hospital. L'artista, a més de tres fills i una considerable herència, deixa discos sublims com Thriller, Bad o Dangerous, potser un dels meus favorits. Després de molts anys de polèmiques i decadència, ara havia anunciat una nova sèrie de concerts a Londres, que fins i tot ens havien venut com el seu testament musical. Ha mort Michael Jackson però acaba de ressuscitar el mite...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. a mi m'ha sobtat la noticia i m'ha recordat la mort del Rei (total, no nomes del Pop), Elvis que tambe ens va agafar a l'estiu, ara fa uns 30 anys.
    crec que la musica de "Wacko Jacko) (Jacko el boig!) ha format part de la vida de molts de natros i verem un "outpouring" d'emocio molt forta estes dies (a Glastonbury la gent s'emocionava i diuen que hi haura algun tipus de tribute este cap de setmana).

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com