1 de jul. 2009

Johnny Deep fent de Michael Jackson?

L'actor Johnny Deep, que ja havia sonat per interpretar Freddie Mercury en una pel·lícula sobre el líder de Queen, ara podria ser l'encarregat d'encarnar el desaparegut Michael Jackson en un oportunista biopic sobre el Rei del Pop. Pel que sembla, el camaleònic actor ja ha parlat sobre la mort de Jackson i la possibilitat de donar-li la vida a la pantalla gran. Ha estat durant la presentació a Londres de la pel·lícula Enemigos Públicos, que també arribarà al nostre país durant el mes d'agost. Segons Deep, la mort de Michael Jackson ha estat "molt tràgica", i l'actor afirma sentir "molt de respecte" per l'obra de l'artista, que "és un autèntic geni". Però, de doment, Deep ha dit que la seua possible participació en una pel·lícula sobre Michael Jackson és un "rumor estúpid". Tot i així, avui se'n fan ressó les principals agències de notícies, i la prestigiosa Reuters ha difòs aquesta imatge, en què ens mostra Deep fent un gest molt habitual del cantant. Una mica agafat pels pèls?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com