25 d’oct. 2006

'Prison Break' arrasa a la televisió de pagament

La sèrie Prison Break ha batut el seu propi rècord a l'Estat espanyol, i dilluns a la nit la seua emissió al canal de pagament Fox va registrar 284.000 espectadors i un 1,6% de quota de pantalla sobre el consum total de televisió. Així ho afirma una nota de premsa que hem llegit avui a Mundoplus.tv. Prison Break va ser estrenada per Fox el passat 4 de setembre, i el canal emet dos capítols cada setmana, amb un èxit que ha anat creixent. Però la seua audiència va arrasar dilluns entre els canals de pagament, ja que els episodis 15 i 16 van liderar l'emissió a Digital+ i a tots els operadors de televisió per cable i ADSL. A més, en el target comercial d'espectadors d'entre 18 i 49 anys, la forquilla preferida pels anunciants, la sèrie va aconseguir un share del 2,6%. En aquest sentit, cal dir que l'episodi 16, un complet flashback sobre la vida dels diferents presoners poc abans d'entrar al centre penintenciari de Fox River, va ser per mi un dels millors de tota la temporada, junt amb el capítol del motí a la presó.
En la seua estrena, Fox va aconseguir 150.000 espectadors, i Prison Break ha anat guanyant seguidors, creixent fins un 89%. De fet, la sèrie ha assolit puntes d'audiència de 405.000 espectadors, una xifra que en el cas de Fox només ha superat un altre èxit del canal, House. Prison Break també es pot seguir en obert a través de La Sexta, però serà a través de Fox que podrem veure en exclusiva el capítol final de la primera temporada, previst pel 13 de novembre. Serà aquest dia quan sabrem si el grup de presoners liderat per Michael Scofield aconseguir fugir de la presó.
Pels que no heu pogut veure la sèrie ni per La Sexta ni per Fox, sapigueu que finalment la seua edició en DVD està prevista per al gener del 2007.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com