13 de maig 2009

Naix Localvisió.cat per servir continguts en català per a la TDT local, via satèl·lit

Un dels reptes de la televisió digital terrestre (TDT) en l'àmbit local és la creació i la difusió de continguts atractius per a l'audiència. Així, després de l'èxit aconseguit per Distrivision, el primer canal de distribució de continguts per a la TDT local i autonòmica, l'empresa Visiona TV i el productor gallec José María Besteiro han posat en marxa Localvisió.cat, una plataforma de programes per a les televisions locals, que emetrà continguts en català i via satèl·lit. De moment, la seua oferta de continguts es basa en sèries de ficció i en programes divulgatius i documentals, com les sèries del Doctor Caparrós, Medicina Natural (1979) i Metge de poble (1982); la sèrie Amor Meu (1981), amb Joan Pera i Carme Sansa; l'espai de rutes Els camins de la calma (2004); el programa gastronòmic Bona Terra (2001), presentat pel malaguanyat Llorenç Torrado; Els nous catalans (2008) i el mític Gran Angular (1997-2009), programa de reportatges desaparegut de la graella de TVE a Catalunya. Localvisió.cat utilitza el satèl·lit Hispasat, cosa que permetrà els seus clients rebre el senyal dels programes amb una antena parabòl·lica fins i tot inferior als 80 centímetres de diàmetre. A més, els programes s'enviaran amb un sistema d'encriptació d'última generació, que farà que només els clients de la nova plataforma puguin rebre els continguts.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com