23 de maig 2009

'Bola de Drac' es fa la cirurgia estètica

El canal d'AnimEbre a Livestream Studio (abans Mogulus) us ofereix la possibilitat de veure en línia els set primers episodis de Dragon Ball Kai, la nova versió actualitzada de Bola de Drac. Els capítols fa dies que es poden veure en diversos portals d'internet, i nosaltres hem aprofitat els enllaços de l'usuari Otakusama1 a YouTube. La sèrie, que va començar el 5 d'abril a la cadena FujiTV del Japó, reexplica la història de Son Goku que ja coneixem, però actualitzant-la als gustos actuals i amb motiu dels 25 anys del manga creat per Akira Toriyama. De fet, el Kai que han afegit al títol vol dir "renovat". Com podreu veure, Dragon Ball Kai passa molt de pressa per l'etapa infantil de Goku (tot i que molts fans de la sèrie considerem que són els millors capítols de Bola de Drac), incorpora algunes escenes noves per entendre millor la història, i se centra bàsicament en la vida adulta del personatge. Des del punt de vista tècnic, la principal diferència en relació a la sèrie original és que és una nova Bola de Drac remasteritzada, en alta definició i en format panoràmic. A més, s'han fet uns nous títols de crèdits, tant d'inici com al final. Des del punt de vista artístic i narratiu, la principal característica és que s'ha tornat a doblar, que s'han regravat els efectes de so i que s'han eliminat dos terços de la història original, fins al punt que els 291 episodis que tenia la primera Bola de Drac, aquesta nova Dragon Ball Kai els ha reduït a 100 capítols, tot eliminant les escenes que s'allargaven massa o farciments absurds. De fet, moltes vegades s'ha criticat Dragon Ball per fer-se eterna en alguns arcs argumentals, així com per allargar massa els combats, les lluites. Per tant, després de veure els primers capítols, sembla que Dragon Ball ha guanyat en ritme, és un anime molt més dinàmic. Tot i així, pensem que la sèrie original encara aguantava força bé el pas del temps. En canvi, hi ha altres animes de la mateixa època que sí que necessiten un retoc urgent... Tot seguit teniu l'openning de Dragon Ball Kai, i recordeu que podreu veure tots els episodis al canal d'AnimEbre a Livestream Studio (també en opció de vídeo sota demanda).






About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com