22 de maig 2009

Antena.Neox preestrena el nou 'Merlín'

Antena.Neox preestrena aquesta nit (22.30 hores) l'exitosa sèrie britànica Merlín, una de les últimes produccions de la BBC. Més endavant, Merlín també es podrà veure per la cadena mare, Antena 3, però són aquest tipus d'estratègies les que han fet que Neox siga ara mateix el canal de la TDT més vist a Espanya, ja que la nova televisió digitial terrestre el que necessita per reeixir són continguts exclusius i de qualitat. La sèrie explica les aventures del jove mag Merlí, quan coneix al futur rei Artur Pendragon, amb una edat similar a la seua. Com és de suposar, les joves Ginebra i Morgana també els acompanyen pels paisatges de Camelot, tot vivint noves i grans experiències. Merlí arriba a Camelot de la mà del seu mestre, Gaius, i aviat s'adona que la seua missió és protegir Artur, l'hereu al tron. D'aquesta manera, el jove mag haurà de fer front a tots els perills, tot utilitzant els seus poders, encara que hagi de fer-ho sense que ningú s'adoni que els té. La primera temporada de la sèrie té 13 episodis, i avui Neox emetrà els tres primers capítols. Amb una barreja de fantasia, aventures i intriga, aquesta producció té un repartiment format per joves actors com Colin Morgan ( Doctor Who) i altres cares conegudes de la televisió com Anthony Head ( Buffy, cazavampiros) o Michelle Ryan, protagonista del fallit remake de La dona biònica. La sèrie ja compta amb dues temporades en antena, i ha captivat al públic amb la original idea de portar a la pantalla la història d'Artur i Merlí, això sí, explicada d'una altra manera que potser no convencerà els més puristes...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com