29 de maig 2007

'Flash Gordon', nova sèrie

El bloc Series Adictos ens informa de la propera estrena de la sèrie Flash Gordon, que està produint el canal Sci Fi nord-americà. Una nova adaptació d'un dels personatges de còmic més importants de la història de la ciència ficció, que ja ha estat portat altres vegades a la pantalla, primer als serials cinematogràfics i més endavant als dibuixos animats i al cinema. L'encarregat d'interpretar el personatge serà l'actor Eric Johnson, que podem veure en aquesta fotografia en què podem endevinar que el nou Flash Gordon tindrà un aire una mica retro. La sèrie va començar a filmar-se al maig al Canadà, i l'actriu Gina Holden serà la nova Dale Arden. Flash Gordon podria estrenar-se cap a l'agost, i la primera temporada tindrà 22 episodis. El doctor Has Zarkov estarà interpretat per Jody Racicot, mentre que l'emperador Ming serà John Ralston. Com veieu, tots són actors completament desconeguts, el que de vegades és tota una garantia perquè una sèrie funcioni. Com ja sabeu us vaig explicar fa uns mesos, Flash Gordon és el gran heroi creat l'any 1934 pel dibuixant Alex Raymond, una veritable icona de la ciència ficció que ha servit d'inspiració a les grans sagues del gènere fantàstic, fins i tot Star Wars. De fet, no és d'estranyar que la sèrie d'animació de l'estudi Filmation es posés en marxa després de l'èxit de la primera pel·lícula de la saga galàctica, de la mateixa manera que un any després, el 1980, el productor Dino de Laurentiis va decidir-se per portar Flash Gordon a la gran pantalla, en la pel·lícula dirigida per Mike Hodges amb música de Queen. Aconseguirà ser la nova sèrie de Flash Gordon un altre producte de culte?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com