21 de maig 2009

'Águila Roja', season finale

Águila Roja, la sèrie revelació d'aquesta primavera televisiva, s'acomiada aquesta nit dels espectadors fins a la nova temporada, que ja ha estat confirmada per Televisió Espanyola (TVE). La 1 emet a partir de les 22.00 hores l'últim episodi de la primera temporada d'Águila Roja, que contra tot pronòstic ha aconseguit audiències excel·lents, de més del 25,4% de quota de pantalla i una mitjana de 4,7 milions d'espectadors en la sempre difícil nit dels dijous. Ahir, com a prèvia a la season finale d'avui, l'actor David Janer, que interpreta Águila Roja a la sèrie, va ser el convidat del dia a El Hormiguero, el programa de Cuatro. En aquest sentit, Pablo Motos va fer-li una entrevista més aviat fluixa, i el caràcter tímid de l'actor tampoc va ajudar gaire. A més, de forma pactada o no, Motos no va fer-li cap pregunta sobre com acabarà la primera temporada d'Águila Roja. Doncs bé, en el capítol d'avui, La Logia designarà la Marquesa perquè atempte definitivament contra el Rei, que ja hem descobert que està interpretat per Xavier Elorriaga. Però Lucrecia ignora que li han parat un parany, perquè ella i el seu fill també morin a l'església en què té lloc un funeral. Paral·lelament, el comissari es debatrà entre els seus sentiments cap a la Marquesa i el seu deure cap a La Logia. Águila Roja descobrirà qui va matar la seua dona i s'enfrontarà al comissari, al mateix temps que intentarà evitar que el Duc de Valois arribe al poder. Però a canvi de satisfer la seua set de revenja, Águila Roja haurà de sacrificar el seu amor, ja que Margarita acceptarà en matrimoni el seu altre pretenent...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com