21 de gen. 2008

TV3 estrena la sèrie 'Zoo' per substituir 'Ventdelplà'

Televisió de Catalunya estrena aquest nit Zoo, la sèrie que substituirà Ventdelplà en tots els efectes, ja que també s'emetrà a TV3 els dilluns i dimarts de cada setmana. Zoo és una altra sèrie creada per Josep Maria Benet i Jornet, en col·laboració amb Pere Riera i dirigida per Jesús Segura. Està concebuda com una sèrie sobre les relacions humanes, ambientada en un zoo imaginari però enregistrada al zoològic de Barcelona. L'actriu Mònica López és la protagonista principal de Zoo, en el paper d'una biòloga de mamífers que comparteix la seua vida personal amb Max (Santi Riera), un antropòleg i agent de viatges amb qui voldria tenir un fill. Amb tot, Zoo és en realitat una veritable sèrie coral, amb un repartiment impressionant en què participen alguns dels millors actors i actrius catalans, com Pere Arquillué, Pep Munné, Lluïsa Mallol, Llum Barrera, Marc Rodríguez, Núria Hosta, Mercè Pons, Lluís Soler o Miquel Sitjar. La sèrie és una producció de Diagonal TV, com Ventdelplà, i espera defensar la franja d'audiència que l'anterior serial aconseguia per TV3, imposant-se la major part dels dies a les apostes de les televisions estatals. Com podeu veure en la següent promoció, un fet tràgic marcarà l'inici de Zoo...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com