6 de març 2009

'Watchmen' i 'Gran Torino' rivalitzen a la cartellera

L'esperada estrena de Watchmen, la nova pel·lícula de Zack Snyder basada en l'obra mestra d'Alan Moore, considerada el Ciutadà Kane del món del còmic, arriba aquest cap de setmana a la cartellera, on rivalitzarà amb Gran Torino, l'última pel·lícula de Clint Eastwood. El director de 300 ens porta aquest film que barreja misteri i aventures, ambientat en uns retrofuturistes i hipotètics Estats Units de l'any 1985, en què els superherois emmascarats són part de l'estructura social, i amb un món enrarit per la imminència d'una guerra nuclear per les tensions polítiques entre Occident i la Unió Soviètica. Així, quan un dels seus antics companys és assassinat, el fracassat i emmascarat Rorschach es posa en marxa per destapar una conspiració per desacreditar i eliminar els superherois del passat i del present. Per això, es retroba amb el seu grup, una antiga legió d'enemics del crim que ara feia temps que estaven retirats.

També parla d'un retir interromput Gran Torino, el drama dirigit i interpretat per Clint Eastwood, que enguany també ha estrenat El intercambio. El seu paper a Gran Torino és el seu primer protagonista després de Million Dollar Baby, però podria ser l'últim, si bé Eastwood ha dit aquesta setmana que s'està repensant i que potser torna davant de les càmeres. Aquí, Eastwood interpreta un veterà de la guerra de Corea anomenat Walt Kowalski, inflexible i amb una voluntat de ferro, que viu tancat i envoltat per un món en permanent evolució, però que gràcies al contacte amb els seus veïns es veu obligat a enfrontar-se als seus antics prejudicis. De fet, molts han volgut veure en aquest paper una autoparòdia de Clint Eastwood als seus papers d'home dur. Vol dir això que Harry el Brut s'ha convertit en Harry el Net?

Altres estrenes de la setmana són Más allá de los sueños, una comèdia familiar interpretada per Adam Sandler que ha dirigit Adam Shankman; la pel·lícula The Code, amb Antonio Banderas i Morgan Freeman dirigits per Mimi Leder en un film d'acció sobre lladres, i el drama Cerezos en flor, de Doris Dörrie, sobre la manera com una parella afronta la malaltia terminal del marit. Tot seguit, teniu els tràilers de Watchmen i Gran Torino...



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com