6 de març 2009

'Beowulf' s'estrena a Canal+

Canal+ estrena aquesta nit, a partir de les 22.00 hores, la pel·lícula d'animació digital Beowulf, basada en el poema èpic anglosaxó del segle V que es considera el primer poema escrit en una llengua europea. De fet, els estudiosos de l'obra de J.R.R. Tolkien consideren que Beowulf és una de les fonts de les quals va beure l'autor anglès per escriure El senyor dels Anells. Amb aquesta pel·lícula, el director Robert Zemeckis, realitzador de la premiada Forrest Gump, continua la seua aposta pel gènere fantàstic que va iniciar l'any 1985 amb la nissaga de Regreso al futuro. En aquest cas, Beowulf és un retorn al passat mític dels pobles anglosaxons. Més ben dit, fins al regne de Hrothgar, que viu amenaçat per la presència d'un terrible monstre. És per això que l'ancià monarca de Hrothgar demana ajuda a l'heroi Beowulf, que mata el monstre i es pensa que ja ha alliberat el regne. La realitat, però, serà molt diferent, ja que la mare del monstre acaba amb tots els homes de Beowulf. A més, resulta que la mare del monstre és en realitat uan dona, i que els seus encants seran molt difícils d'evitar per part de l'heroi. En aquest sentit, una de les imatges més conegudes de Beowulf és l'escena en què el personatge interpretat per Angelina Jolie surt d'una bassa de líquid per seduir l'heroi. Entre els actors que també van cedir el seu físic per fer aquesta pel·lícula d'animació també hi ha Anthony Hopkins, John Malkovich i Robin Wright Penn. Tot seguit, podeu veure l'escena de la qual us parlava, amb una Angelina Jolie impressionant. De ben feta, volem dir...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com